Quickscan Subsidieproces

Het gaat hierbij om de uitvoering van het subsidieproces. De stappen in het subsidieproces worden bekeken: van aanvraag en verlening tot aan verantwoording en vaststelling.

Aan de hand van een vragenlijst en interviews met medewerkers in de subsidieketen geven wij knelpunten, risico's en verbeterpunten in het proces aan.

De verbeterpunten worden met u besproken.

Maak een afspraak

Quickscan Financiële processen

De financiële processen die leiden tot financiële rapportages zijn belangrijk. De vraag die daarbij rijst: hoe betrouwbaar zijn deze processen en leiden deze tot betrouwbare cijfers?

Aan de hand van een vragenlijst en interviews met medewerkers geven wij inzicht in knelpunten, risico's en verbeterpunten in het financiële proces om tot betrouwbare cijfers te komen.

De verbeterpunten worden met u besproken.

Implementeren? Kiezen voor:

Zelf doen

Met eigen medewerkers de verbeterpunten implementeren

Projectleider

Wij zorgen voor de projectleider die samen met uw medewerkers de verbeterpunten implementeert.

Uitbesteden

Besteed alles uit en alle verbeterpunten samen met ons team geïmplementeerd.

Naast het (perfect) leveren van de diensten waarvoor Marian was ingehuurd heeft zij iedereen weten te overtuigen dat de kwaliteit meer in het proces zit dan in het resultaat. Met haar hands-on mentaliteit, coachend vermogen, kennis, ervaring maar vooral ook haar geduld, grote betrokkenheid en humor heeft Marian een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Vijfkeerblauw"

- Seth van Houten - voormalig business manager Vijfkeerblauw

Kies voor de beste oplossing

Werk met ons samen aan verbeteringen binnen de financiële functies in uw organisatie

MAAK EEN AFSPRAAK